Rólunk

GREEN SERPENTINE

A kifejezetten minőségi kerékpáros termékek magyarországi forgalmazására hivatott Green Serpentine Kft. 2009. óta végzi tevékenységét. A kezdeti időszakban a skót Endura cég kiváló teljesítményű- és minőségű kerékpáros ruházataival indult el, mely termékek kiválóan illeszkedtek a cég filozófiájába – az Endura tervezői termékeiket valós körülmények között tesztelik, valamint számos csúcstechnológiás, tudományos laboratóriumi méréseket is elvégeznek a lehető legjobb végeredmény elérése érdekében. 

Ezt követően a kínálat bővült a német SQ Lab cég ergonomikus, orvostudományosan megközelített rendkívüli komfortot nyújtó nyergeivel és markolataival, majd a TUNE márka kis tömegűre faragott és már-már az ipari pornó határát súroló, rendkívül szép alkatrészeivel, és a világ legnagyobb lánctányér manufaktúrájának, az Absolute Black pedálozási hatékonyságot növelő lánctányéraival.

Legutoljára az ORTLIEB márka került be a Green Serpentine felhozatalába, mely termékek legfőbb jellemzője a rendkívüli vízállóság, melyhez kizárólag tartós anyagokkal, fejlett ragasztási módszerekkel és bevált   záró-rendszerekkel dolgoznak a negyven éve alapított német cégnél. Ezen három tényező révén az ORTLIEB termékekre anyag- és gyártási hibákra vonatkozóan 5 év garanciát vállal a gyártó!