Egy kalandor az ORTLIEB táskákat választja

Egy kalandor az ORTLIEB táskákat választja

Ismeritek Zichó Viktort? Viktor otthonosan mozog a sziklamászás, hegymászás, kerékpáros utazás, fotózás és videózás témában. Vérbeli kalandor, aki 2018-ban egy radikális döntést követően úgy éli az életét, hogy a lehető legnagyobb mértékben a szenvedélyeinek hódolhasson. Bár a kalandjai alacsony költségvetésűek, tele vannak adrenalinnal és élménnyel. És persze mindent fotóval vagy videóval jól dokumentál…

Viktor számos kerékpáros kalandot tudhat már maga mögött. Többek között felfedezte Afganisztánt, Pakisztánt, Indiát, és bejárta Kőrösi Csoma Sándor útjait, átkelve a Hindukush-hegységen egy 75 kilós fekvőbringával… De Ő volt az is, aki kerékpárjával felkapaszkodott az 5895 méter magas Kilimanjaro csúcsára, hogy ezt követően legurulhasson róla az aljáig.

Ezeken a helyeken nem jellemző túl sok szilárd útburkolat, így a bőséges por, az éghajlatból eredően sűrűn érkező esők, és a magasabban fekvő területeken a hó teszi próbára a felszerelésünket…  ráadásul sokszor napokig, hetekig civilizációtól messze haladva, amikor nincs kéznél segítség. Az ilyen kalandok során a legkevésbé szeretnénk a felszerelésünkre figyelni (mert át tudna ázni egy hirtelen jött esőben…), vagy a felszerelésünk javításával bajlódni (mert például kiszakadt a mostoha körülmények során…), így természetes volt, hogy a kiváló minőségű és megbízható ORTLIEB táskákra esett a választása. A tartós anyagok, a fejlett ragasztási módszerek és a szélsőséges helyzetekben is bizonyított záró-rendszerekkel készült táskáink révén nem kellett aggódnia sem az eső, sem a por miatt, melyekből bőven akadt útjai során.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.