A MÁRKÁRÓL

Az Endura márkát 1993-ban alapították Skóciában, azzal a céllal, hogy kiváló teljesítményű- és minőségű kerékpáros ruházatot kínáljon, minden kerékpáros számára. A cég az indulását követően számos újszerű és előremutató terméket mutatott be, melyek világszerte ikonikussá váltak, és sok esetben a funkcionalitás és tartósság új mércét állítottak fel. Ezen filozófia és folyamatos innováció révén vált a kis cég piacvezetővé.

Évről-évre számos, a világ legjobb országúti, mtb és triatlon csapatai és versenyzői választják ruházati partnerüknek az Endura márkát. Bizalmuk annak is köszönhető, hogy termékeink fejlesztésében más területek vezető szakértői is részt vesznek, így termékeink folyamatosan a legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kombinálva a valós körülmények közötti teszteléseket a csúcstechnológiás, tudományos laboratóriumi mérésekkel, minden körülmény során jelentős javulást értünk el az aerodinamika, a hőmérsékletszabályozás és a kényelem terén. UCI World Tour csapatokkal való szoros együttműködés révén új szintre emelkedett a kutatás-fejlesztés, valamint a gyártási módszerek szintje. Ennek eredményeként nagyszerű eredmények születhettek – így például Alex Dowsett sikeres órarekord-kísérlete, több nemzeti TT-cím megszerzése és WorldTour dobogós helyezések elérése során.

Triatlon sportágban Simon Smarttal (Smart Aero Technology), a kerékpársport legjobb aerodinamikusaként elismert mérnökével együttműködve fejlesztettük Drag2Zero aero programunkat. Az ezen a területen elért légellenállási javulást több mint 70 különböző prototípus és számtalan, aerodinamikai felületi profillal rendelkező szövet fáradságos F1 szélcsatornás méréseinek köszönhetjük. Nils Frommhold 2015-ben szinte változatlan erőnlét és körülmény mellett figyelemre méltó eredmény-változást ért el a Challenge Roth versenyen, nagy részt a szélcsatornás kísérletek során elért termékfejlesztéseink révén.

Danny MacAskill filmjeit többtízmillióan nézték már meg, szinte nincs olyan terepkerékpározás iránt érdeklődő a világon, aki ne hallotta volna a nevét, ám mégis a legkevésbé viselkedik úgy, mint egy szupersztár. Olykor váratlanul betoppan a főhadiszállásunkra egy sörre és csevegésre. Kapcsolatunk erős és közvetlen, mely rendkívüli módon erősíti az ország (Skócia) imázsát és a márka pozícióját.

Ezen profi kerékpárosok és szakemberek mellett termékeink minőségében fontos szerepet vállalnak munkatársaink is, akik elkötelezettek és erős szenvedéllyel vannak a sport és a termékeink iránt.

Mi, az Endura-nál sosem választjuk a könnyű utat, sosem elégszünk meg a legjobbal sem, mindig az út következő szakaszán gondolkodunk.

KIEMELT TERMÉKEK

ENDURA GV500 kabát

ENDURA HUMMVEE SHORT II rövidnadrág – betéttel

ENDURA MT500 sisak

ENDURA SINGLETRACK TROUSER II nadrág

hírek

Endura

FENNTARTHATÓSÁG

Az elmúlt néhány évben partnereink segítségével, Skóciában és Mozambikban már több mint kétmillió fát ültettünk. Számuk folyamatosan nő, a már elültetettek pedig szépen gyarapodnak –

Tovább olvasom »