ENDURA GV500 kabát

ENDURA GV500 kabát

Szuper könnyű, szuper kicsire összecsomagolható, szuper teljesítményű kabát azokra a bizonyos vizes, viharos bringázásokra. A széleskörű tapasztalataink, melyeket az országúti- és offroad kerékpáros felszerelések tervezésében szereztünk, mind itt egyesül, egy nagy teljesítményű és magas minőségű kaland- és gravel bringás igényeknek megfelelő termékben.

A GV500 kompromisszumok nélkül nyújt sokoldalú védelmet, miközben használaton kívül nem igényel extra nagy helyet a tárolása, és nem kell túl nagy tömeget magunkkal cipelni. SLIM FIT szabása révén nem zavaró nagyobb tempónál sem, hiszen nem fog lobogni a menetszélben. Megnövelt méretű kapucnija alá könnyedén befér a sisakod is, így használata során nem kell levenned a fejvédődet – a húzózsinórokkal egyszerűen méretre igazíthatod. Cipzáras mellkas zsebébe pedig kényelmesen és szárazon tárolhatod egyes cuccaidat, mint például a telefonodat vagy a pénztárcádat.

Az ExoShell40™ innovatív 3 rétegű szerkezetet használva tömege mindösszesen 70 g/m2, miközben lenyűgöző, 40 000g/m²/24hr légáteresztő képességgel rendelkezik. Kiváló vízállóságának kulcsa az ultrafinom, fluormentes membránban rejlik, amelyet egy szuperfinom laminált réteg véd.

A kabáton fényvisszaverős elemek is találhatók, melyek növelik a passzív biztonságodat.