ENDURA HUMMVEE SHORT II rövidnadrág – betéttel

Íme, az ikonikussá vált MTB baggy zsebes rövidnadrág – legyen szó akár terepen- vagy a városban gurulásról, a Hummvee a legjobb választás! 

A terepkerékpárosok által oly szeretett termékünket eredetileg a londoni futárokkal közösen fejlesztettük ki. Alaposan kikérdeztük őket, mik az igényeik, ha egy komfortos és praktikus kerékpáros nadrágról lenne szó, mi pedig megalkottuk a Hummvee-t. Annyira sokoldalú lett, hogy rövid idő alatt a terepkerékpárosok is elkezdték használni.

A rövidnadrág strapabíró nylon mini-RipStop anyagból készült (természetesen PFC-mentes), DWR felületkezeléssel, hogy a felcsapódó nedvesség ellen is hatékonyan védjen. A kritikus helyeken a varratokat megdupláztuk, hogy szinte elpusztíthatatlan legyen.

A Hummvee-n nem kevesebb, mint 6 zsebet találsz: hátul fenéken 2 tépőzárast, deréknál 2 nagyobb és cipzárast valamint 2 kisebbet a szárakon az apróságaid számára. A combokon is találsz egy-egy cipzárat, de ezek mögött nem zseb, hanem hálós szellőzőnyílások rejtőznek, melyek kifejezetten jól jönnek egy forró nyári napon. A nadrágon belülre a szabadalmaztatott Clickfast™ rögzítési technológiával berögzíthető egy elasztikus béléses naci, ami tartozéka – igény esetén ez bármikor kivehető, és csak a nadrág külön is használható.

Dereka csatos hevederrel állítható méretre.