ENDURA MT500 sisak

Ez a sisakunk új szintre emeli a terepkerékpáros sisakok által nyújtott védelmet és kényelmet. Trail- és enduro felhasználásra tervezetett modell alapja a Koroyd technológia, mely tulajdonképpen rengeteg kicsi műanyag csövecskékből épül fel. Ezek révén a sisak sokkal hatásosabban nyeli el az ütés energiáját, mint a poliuretán hab, ezzel drasztikusan csökkennek az agyra ható erők! A sisak rendelkezik az EN1078:2012 + A1:2012 szabvánnyal, amihez hozzátartozik a Koroyd Safety Initiative biztonsági teljesítmény.

A csövekből felépülő héjszerkezet jól szellőzik, de ennek ellenére a tervezésnél kiemelt figyelmet fordítottunk a folyamatos és kellő mennyiségű légáramlás kialakítására is. A hatalmas, jól megtervezett elhelyezkedésű és formájú szellőzőnyílások, valamint az antibakteriális és kiváló nedvszívó képességgel rendelkező szövetből készült párnázás hozzájárulnak a sisak komfortjához.

A sisak a kiemelkedően jó védelmen felül számos extra funkciót is kínál. Ilyen például az állítható tarkórögzítés, az antibakteriális párnázás, a szemüveg dokkoló, valamint a fejlámpa vagy sisak-kamera rögzítési opció.

Kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően az MT500 sisak elnyerte az Enduro Magazine rangos Design & Innovation Award díját.

Ha pedig megtörténik a baj, és összetörik a sisakod, a csereprogramunk révén csökkentheted a sisakcseréd költségét!