ENDURA SINGLETRACK TROUSER II nadrág

Szuper strapabíró, funkcionális hosszúszárú mountain bike nadrágunk, mely évek óta az Endura termékpalettájának alapvető része, és elpusztíthatatlansága, letisztult és egyszerű dizájnja révén a trail nadrágok kínálatában az egyik piacvezető modell.

Ezen változat lábközi panelja már strapabíró és elasztikus anyagból készült, mely révén komfortosabb a kerékpár nyergében ülni. Lábszárai ergonomikus szabásúak, így még térdvédővel is kényelmesen pedálozhatsz. A kritikus helyeken pedig a varratokat megdupláztuk, illetve van ahol megtripláztuk, hogy szinte elpusztíthatatlan legyen.

A nadrágon, elöl találsz két cipzáras derékzsebet, valamint fenék részen további két, hatalmas zsebbe pakolhatsz. A combokon levő cipzárak mögött pedig hálós szellőzőnyílások vannak, melyek segítségével kiválóan szabályozhatod a nadrágodon belüli hőmérsékletet. Dereka patentszemekkel rögzül, elasztikus, két oldalt beépített tépőzárral szabhatod méretre.

A nadrágon belülre a szabadalmaztatott Clickfast™ rögzítési technológiával berögzíthető egy elasztikus béléses naci, ami tartozéka – igény esetén ez bármikor kivehető, és csak a nadrág külön is használható.