Nyerj Endura felszerelést a Zwift új eseményén!

Csatlakozz Te is az Endura Renegadeshez egy virtuális tekerésre, a Zwift új eseménysorozatán, melyben sportolóink és nagyköveteink vesznek részt! Részvételeddel egy vadonatúj Endura felszerelésre is lelhetsz, amelyet a játékban akár viselhetsz is!

A sorozat február 16-án, szerdán, hazai idő szerint 19:30-kor veszi kezdetét, elsőként Marcel Kittellel, majd ezt követően minden héten csütörtökönként ugyanebben az időpontban jönnek sorban a többiek is! Keressétek a versenyeket a Zwift Events szekciójában, de a közösségi csatornáinkon is közzétesszük a linkeket a verseny előtt.

 

 

Február 16. / Marcel Kittel – csatlakozz generációjának egyik legjobb sprinteréhez, a 19 Grand Tour-szakaszgyőzelemmel büszkélkedő Kittelhez pár könnyed körre és sprintre Párizs virtuális utcáin. Kényelmes, 2,2-2,5 watt/kg közötti tempót fogunk beállítani, hogy a körözgetés közben bőven lehessen beszélgetni, majd a tartalék wattokat beizzítva sprint-versenyezhetsz is Marcellel.

Február 24. / Leon Chevalier – az újonnan szerződtetett Leon első évében az elit hosszútávú triatlonosok között az Ironman Mallorcán és az Embrunmanon aratott győzelmével hívta fel magára a figyelmet, és kvalifikálta magát a 2021-ről elhalasztott Ironman világbajnokságra.

 

 

Március 3. / Kimberly Morrison – számos Ironman 70.3 győzelemmel rendelkező Kim villámgyors a kerékpáron, és kirobbanó formában várja a 2022-es szezont.

 

 

Március 10. / Brian Smith – a skót élvonalbeli versenyzőből lett kerékpáros szakértő a profi versenynaptár legnagyobb eseményein, így többek között a Giro d’Italián is rajthoz állt, most pedig az Eurosport/GCN kommentátora.

Március 17. / James MacDonald – az ember, aki megdöntötte a 100 km-es fedett pályakerékpáros rekordot, miközben a második 24 órás pályakerékpáros világrekord kísérletére készül. A GCN dokumentumfilmje az első versenyéről az egyik legnézettebb videó a csatornán.

 

 

Március 24. – A sorozat végén egy különleges vendég vár majd, akit hamarosan bemutatunk, de addig is tartsd nyitva a szemedet!

Tekerés közben könnyedén beszélgethetsz különleges vendégeinkkel, de akik felpezsdítenék a vérkeringésüket, azok számára lesznek sprintversenyek és mini futamok is!

Hogy teljesítsd bármelyik Renegade tekerést, menj a garázsodba, ahol megtalálod már az új Endura felszerelésedet, amit a játékban viselhetsz!

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.