ORTLIEB BALATON BIKE DERBY

ORTLIEB BALATON BIKE DERBY

A tavalyi év egyik, de talán a legnagyobb hazai kerékpáros meglepetése volt, a már szinte unalomig ismert Balatont és annak megkerülését új formába öntő Balaton Bike Derby. A rendezők hosszú évek munkájával egy nagyon élvezetes, látványos útvonalat raktak össze, nagyobb részt zseniális erdei utakon, kisebb részt kisforgalmú aszfaltozott utakon haladva számos csodaszép panorámát nyújtó helyeket, végeláthatatlan szőlőültetvényeket, eldugott és hangulatos falvakat érintve, a zsúfolt tóparti szakaszokat mellőzve, mely igazi örömbringázássá teszi a több mint 300 kilométeres távot.

Ez a különleges bringás kaland felkészültségtől és hozzáállástól függően válhat túra- vagy verseny-hangulatúvá számodra. Teljesítéséhez mountain bike, trekking- vagy gravel kerékpár is alkalmas lehet – a legfontosabb, hogy maximum 4 nap alatt kell körbe érned!

Idén több újítás is várja a 2022. augusztus 25.-én rajthoz álló kerékpárosokat. Így például a főtámogató szerepében a vízállóság, a német minőség és strapabírás példaképeként méltán népszerű ORTLIEB márka jelenik meg. Emellett még fontos változás lesz, hogy már nem csak hagyományos bringával tekerhetjük le a távot, hanem e-bike-kal is, és nem csak egyénileg, de 2-3-4 fős csapatként is neki vághatunk a Balaton Bike Derbynek.

Az indulók számára a nevezés a következőket tartalmazza majd:

  • meghívást az élőzenés, tábortüzes bulira a start/cél helyszínen a 0. nap estéjén
  • egy olyan, folyamatosan online GPS trackert, mely segítségével szeretteid, vagy barátaid 0-24 követni tudnak
  • orvosi biztosítást a teljes körre
  • 2 helyszínen frissítőt
  • egyedi csősálat
  • szponzorok által összeállított rajtcsomagot
  • egyedi befutó emléktárgyat
  • melegételt, egy italt, zuhanyzót és bringamosót a célban

Ha kedvet kaptál volna, vagy további részletek érdekelnek, esetleg neveznél, irány a KLND.eu oldal! Találkozzunk a nyár egyik legnagyszerűbb bringás kalandján!

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.