ORTLIEB ÚJDONSÁGOK 2022-RE

 
Tartsd szárazon, amit szeretsz, azaz vízállóság kompromisszumok nélkül – az ORTLIEBnél már 40 éve ezen dolgozunk. 2022 a jubileumi évünk, ezért új termékeinkkel tisztelgünk a múltunk előtt, ugyanakkor bemutatjuk a vízálló és strapabíró outdoor felszerelések gyártásában megszerzett innovatív erőnket és növekedésünket. Ugyanakkor nagyszerű ötletekkel és termékekkel tekintünk előre, egy ígéretes jövő felé.

Íme legfontosabb újdonságaink a 2022-es évre:

VARIO PS

Tömören az “egyszerű” szóval lehetne jellemezni a 2022-es termékcsaládunkat. Vegyük például a teljesen újratervezett Vario PS csomagtartóra szerelhető táskánkat. Íme egy rendkívül sokoldalú termék, amely mind a kerékpáron, mind a kerékpárról leszerelve is jól mutat! Egyrészről ez egy klasszikus csomagtartótáska, a Quick-Lock 2.1 vagy 3.1 rendszerrel kiegészítve, ugyanakkor egy pillanat alatt hátizsákká alakítható, melyben párnázott laptop rekeszt is találsz.

ORIGINAL LINE

Ezzel a szériával az elmúlt negyven évünk előtt tisztelgünk: az első ORTLIEB táskák, mára már retro megjelenését ötvöztük a modern megoldásokkal és technológiákkal. A jubileumra létrehozott Bike-Packer Original és a hozzá illő Ultimate Original csomagtartóra- és kormányra szerelhető táskákat korlátozott darabszámú csomagban kínáljuk.

QUICK RACK

Megfelelő csomagtartót keresel a Vario PS- vagy más csomagtartóra rögzíthető táskádhoz? Ne keressen tovább, itt az ORTLIEB Quick Rack és Quick Rack Light! A csomagtartó, amit pillanatok alatt, szerszámmentesen felszerelhetsz (vagy épp le), és használata nem hagy nyomot a kerékpárodon. Tervezésekor a “5/15” fedőnevet kapta, mivel 5 másodperc alatt leszerelhető, valamint 15 másodperc alatt felrakható a kerékpárra.  

METROSPHERE

Az ORTLIEB utazótáskák strapabíró- és vízálló tulajdonságaikról híresek. Rengeteg különböző outdoor kaland során bizonyítottak már újra és újra… Az új, minimalista stílusú Metrosphere kínálat ugyanazzal a DNS-sel rendelkezik, mint nagy testvérei, de egy vadonatúj, modern csomagolásban. Készen áll a modern utazási életmódra! A PVC-mentes termékcsalád két utazótáskát, egy kisebb és egy utazó táskaként nyitható/pakolható nagyobb hátizsákot tartalmaz.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.