ORTLIEB BACK-ROLLER CLASSIC táska

Ha rövidebb-hosszabb utakra indulunk kerékpárunk nyergében, vagy csak munkahelyünkre időjárástól függetlenül bringával ingázunk, akkor nagyon fontos egy strapabíró és a felszereléseinket, a cuccainkat mindig szárazon tartó táska.

Túrák, városi közlekedések hű társának lett tervezve ez, a mára már a gyártó jelképévé vált Ortlieb Back-Roller Classic modell. Rendkívül tartós poliészter anyag révén nagyon hosszú ideig ellenáll a külső behatásoknak, míg a hatalmas száján keresztül könnyedén pakolhatunk ki- és be. Vízálló anyaga és a feltekerhető szája révén biztosak lehetünk benne, hogy a táskán belülre elhelyezett cuccaink szárazok maradnak. És pakolni aztán bőven lehet bele, hiszen a 42cm (magasság) × 32cm (szélesség) × 17cm (mélység) befoglaló méretű, ami 20 literes űrtartalmat jelent – és még zsebet is találunk benne!

Speciális hát-kialakításának (QL2.1 rendszer) köszönhetően a táska egyszerűen és gyorsan fel- és leszerelhető a kerékpárunk csomagtartójáról. A táska tartozéka egy állítható hosszúságú, párnázott vállheveder is, mely a bringán kívüli használatát könnyíti meg. Ráadásul ha épp a bringára felszerelve használjuk, akkor sincs útban, mert az átgondolt tervezése révén a vállhevedert a táskához rögzíthetjük.

A táska 950 gramm, melyen természetesen találunk 3M fényvisszaverős részeket is, hogy növelje a passzív biztonságunkat.