ORTLIEB BIKE-SHOPPER kerékpáros táska

Letisztult, funkcionális kerékpáros táskát keresel mindennapi használathoz? Ismerd meg a Bike-Shoppper modellt, mely speciális hát-kialakítása révén könnyedén és gyorsan rögzíthető a csomagtartóra. Ráadásul a Bike-Shopper még a rázósabb utakon is stabilan fog a helyén maradni, nem kell aggódnod, hogy például a kátyúk között lavírozás során elhagyod a vacsora hozzávalókat! Már pedig, ahogy a neve is utal rá, ez a táska kiváló a bevásárláshoz, hiszen 20 literes űrtartalmába bőven pakolhatunk minden finomságot – befoglaló méretei 42cm (magasság) × 32cm (szélesség) × 17cm (mélység).

Praktikusságához hozzájárul a két, állítható hosszúságú és párnázott vállhevedere, melyek révén kényelmesen kézben vagy vállon is vihető, amikor épp nincs a bringára rögzítve – a kerékpáron pedig ezen hevedereket pillanatok alatt összehúzhatjuk, hogy ne zavarjanak menetközben.

A táska természetesen vízhatlan, még annak ellenére is, hogy hatalmas, húzózáras szája van. Amin keresztül egyébként nagyon könnyű ki- és bepakolni a cuccainkat! A táskában találunk egy A4 méretű zsebet. Természetesen 3M fényvisszaverős elemek találhatók rajta, melyek növelik a passzív biztonságodat.

A táska tömege csak 860 gramm!