ORTLIEB COMMUTER-DAYPACK HIGH VISIBILITY

Ha szereted a letisztult dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságodat növelő megoldásokat, akkor biztosan szeretni fogod az Ortlieb Commuter-Daypack High Visibility táskát!

Itt nincs semmi sallang. A táska külseje egyszerű, letisztult – mindösszesen egy, a törzsbe befele nyíló zseb vízálló cipzárja, valamint pár felfogatási opciót nyújtó, a táska törzséhez simuló pánt található rajta.

Anyaga strapabíró, PVC-mentes, vízálló (IP64), és köszönhetően a szövetbe beleszőtt fényvisszaverő Cordura szálaknak erősen reflektív is. Ezen tulajdonságai ellenére finomtapintású, és elegáns kinézetű – az ilyen anyagoktól messze nem ezeket a jellemzőket szoktuk meg eddig! Lévén az egész táskát beszövő fényvisszaverős szálaknak (még a vállhevederekben is vannak), 360°-os láthatóságot nyújt. Ennek köszönhetően a táska passzív biztonságnövelő funkciója rendkívüli – szürkületben, rossz időjárási körülmények között, vagy az éjszaka sötétjében is jól és messzebbről láthatók leszünk. Ideális választás a városi közlekedéshez, legyen szó akár iskolába-, vagy munkába járásról.

A táskába könnyedén, hajtogatás nélkül is elhelyezhetünk egy A4 méretű dossziét, hisze nem csak a belseje hatalmas, de a szája is! A csőszerű száját vízállóan zárhatjuk: csak összetekered, majd egy fémakasztó segítségével rögzíted, és már indulhatsz is! Belül találunk egy párnázott és eltávolítható rekeszt is, amiben extra biztonságban tudhatjuk laptopunkat/tabletünket.

Háta termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült. A puha, de lágyítószermentes párnázása és az ergonomikus vállpántjai kényelmes viseletet nyújtanak a hosszabb utak során is. Ráadásként derék- és mellkaspántokat is kapott, melyek növelik a stabilitását.