A MÁRKÁRÓL

Rendszerünk szíve a SNAPIT/SNAPIT 2.0 rendszeradapter: Gyors cserére terveztük, tartóssága tesztelve. Tartós, biztonságos és a racktime csomagtartó kosarakhoz, táskákhoz és egyebekhez csatolása gyerekjáték!

KREATÍV RENDSZERKIALAKÍTÁS

Tervezés, fejlesztés, kialakítás. Megalkotás, tesztelés, optimalizálás – a münsteri székhelyen működő racktime termékfejlesztőkből álló kreatív csapatunk tele van ötletekkel. Ennek köszönhetően folyamatosan új, úttörő termékekkel tudunk előrukkolni vevőink számára.

Ilyen például a racktime minőségű táskakollekciónk: Mivel minden termékünk tervezése és kivitelezése ugyanazon forrásból származik, garantálni tudjuk, hogy minden új racktime rendszermegoldás jól átgondolt és megalkotott, ahogy azt már megszokhatta tőlünk.

A csomagtartó- és szállítási rendszermegoldásaink bővítése és folyamatos tökéletesítése mellett folyamatosan dolgozunk az innovatív, hatékony és környezetbarát gyártási módszerek fejlesztésén.

A SNAPIT ÉS SNAPIT 2.0 KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG

SNAPIT

A klasszikus rendszerünk szíve: A SNAPIT rendszeradapterrel csomagtartójához köthet kosarakat, táskákat és egyebeket. Remek és bevált termék.

Csak egyetlen kattanás. Tartós és biztonságos. Egyetlen kézmozdulattal lecsatolható. Egyszerűen zseniális. Így bármit magával vihet utazására. Maximum terhelhetőség: 12 kg.

– Állítható szélesség (a 2012-es vagy újabb évjáratú modelleknél) a keskenyebb és szélesebb platformokhoz
– 4 kallantyú a racktime csomagtartón való elhelyezéshez
– Egyszerű leoldás egyetlen gombnyomással

SNAPIT 2.0
AZ ÚJ GENERÁCIÓS RENDSZERÜNK.

A „SNAPIT” mindig is egy intuitívan kezelhető és biztonságos csomagszállító rendszer volt. De nem a racktime lennénk, ha mindezzel megelégednénk. Ezért hoztuk létre a SNAPIT 2.0-t, és olyan csomagtartókat alkottunk meg, amelyekről alig lehet megmondani, hogy rendszerszintű csomagtartók – időtállóak és gyönyörű formatervezésűek.

A 2.0 generációs tartozékok (kosarak és táskák) már fel vannak szerelve az új SNAPIT 2.0 rendszeradapterrel és csak az új 2.0 generációs csomagtartókkal kompatibilisek.
A második generációs termékeinket a nevükben szereplő „2.0“ alapján ismerheti fel.

A SNAPIT 2.0 ÉS SNAPIT MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE EGYSZERŰ

Három jellemző alapján lehet felismerni, melyik rendszerrel van dolgunk:

SNAPIT

– NÉV: A klasszikus SNAPIT rendszerek nem viselik nevükben a „2.0“ kiegészítést (Például: BASKIT)
– RENDSZERADAPTER: A SNAPIT rendszeradapter alján 4 kallantyút talál.
– RENDSZERHÍD: A SNAPIT csomagtartók rendszerhídjai négy lyukkal rendelkeznek.

SNAPIT 2.0

– NÉV: A SNAPIT 2.0 rendszer minden egyes terméke viseli nevében a „2.0“ kiegészítést (Például: BASKIT 2.0)
– RENDSZERADAPTER: A SNAPIT 2.0 rendszeradapter alján két U-alakú rögzítőkengyel található.
– RENDSZERHÍD: A SNAPIT 2.0 csomagtartók rendszerhídjainak alján egy-egy henger található.

KIEMELT TERMÉKEK

ORTLIEB BACK-ROLLER CLASSIC táska

ORTLIEB BIKE-SHOPPER kerékpáros táska

ORTLIEB COMMUTER-DAYPACK HIGH VISIBILITY

ORTLIEB HANDLEBAR CLASSIC táska

HÍREK

Hírek

ORTLIEB BALATON BIKE DERBY

ORTLIEB BALATON BIKE DERBY A tavalyi év egyik, de talán a legnagyobb hazai kerékpáros meglepetése volt, a már szinte unalomig ismert Balatont és annak megkerülését

Tovább olvasom »
Hírek

HUNGARIAN DIVIDE

HUNGARIAN DIVIDE Ha szeretsz olyan kalandban részt venni, melyben épp úgy fontos a fizikai- és a mentális erőd, mint a taktikai- és a megoldó készséged…

Tovább olvasom »
Endura

FENNTARTHATÓSÁG

Az elmúlt néhány évben partnereink segítségével, Skóciában és Mozambikban már több mint kétmillió fát ültettünk. Számuk folyamatosan nő, a már elültetettek pedig szépen gyarapodnak –

Tovább olvasom »
Hírek

ORTLIEB ÚJDONSÁGOK 2022-RE

 Tartsd szárazon, amit szeretsz, azaz vízállóság kompromisszumok nélkül – az ORTLIEBnél már 40 éve ezen dolgozunk. 2022 a jubileumi évünk, ezért új termékeinkkel tisztelgünk a

Tovább olvasom »