ÚJ SPORTOLÓ CSATLAKOZOTT AZ ENDURA-CSALÁDHOZ

 

Nagy öröm számunkra, hogy egy héten belül a második nagyszerű freeriderrel kötöttünk szerződést – üdvözöljétek a csapatban Juan Diego Salidot, vagy ahogy sokan ismerik: Johny Salidot! A hatalmas, összetett trükkök kedvelőjeként a fiatal mexikói rider a méltán népszerű MT500 és SingleTrack termékcsaládjaink közül választott magának, de az Endura Custom csapata már dolgozik néhány egyedi készítésű terméken is!

A 21 éves sportoló az első mexikói rider, aki 2019-ben kvalifikálta magát a Red Bull Rampage-re, úgynevezett “wildcard”-ot kiérdemelve az akkori Proving Grounds versenyen elért második helyezésével. Bár a Rampage-et nem tudta befejezni, mivel az edzésén csúnya sérülést szerzett, Johny pályán nyújtott látványos teljesítménye biztosíték arra, hogy hamarosan, talán már idén visszatérhessen Virgin poros kanyonvidékére.

 

 

Johny nem csak a világ egyik legjobb freeride kerékpárosa, de egyben rendezvényszervező is, hiszen a profi trailbuilderrel, Oscar Tobogangsterrel együtt Ő szervezi az Fr Freeride Fiestát Guadalajaraban (Mexikó). A Jalisco állam fővárosának közelében, a La Soledad Bike Parkban megrendezett Freeride Fiesta a világ legjobb freeridereit hozza el Mexikóba – népszerűsítve ezzel a sportágat Latin-Amerikában.

Kövessétek figyelemmel Johny és cimborája, Reed Boggs beszámolóit a Freeride Fiestáról, ahol mindketten Endura sportolóként debütálnak.

 

 

Johnyra zsúfolt év vár: számos Crankworx rendezvényen, Proving Grounds-on, Flat Out Days-en és Red Bull Hardline-on fog részt venni, nem titkoltan azzal a céllal, hogy ismét bekerülhessen a Rampage-be! Emellett pedig még számos izgalmas videós projektre is készül.

 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.